תשובת ביופסיה.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/07/2023 | 10:56 | מאת: לימור

שלום רבבב ביצעתי בדיקת ביופסיה בשל המצאות זן 18 בפאפ קיבלתי את התשובה chronic inflammation changes consistent with hpv (cytopathic effect (koilocytosis level sections examined הבנתי שיש נוכחות של הוירוס hpv ורשום גם דלקת ??הדלקת קרתה בגלל הוירוס או שאין קשר בין 2 הממצאיםם? תודההה

דלקת כרונית בצוואר הרחם הינה שכיחה בשל הסביבה החיידקית והויראלית העשירה שקיימת שם. בכלל זה קיים גם וירוס הפפילומה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם