השלכות בגיל מאוחר של שפתיים סגורות כתינוקת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/07/2023 | 01:26 | מאת: אמא שואלת

הבת שלי בת 18. כשהייתה בת שבעה חודשים, גילינו שפתיים סגורות, ובגיל שנה, עברה פרוצדורה אצל רופא נשים, שפתח את הפות. מקבלת מחזור סדיר מגיל 14. לא מקיימת יחסי מין. ניסתה לשים טמפון בפעם הראשונה, זה נכנס קצת ואז טוענת שזה שורף ולא מצליחה להכניס יותר. האם להתייחס לזה כאל חרדה מהפעם הראשונה? או שיכול להיות שיש שוב משהו פיזי שנסגר חזרה? שוב... מציינת שהמחזור זורם בלי בעיה, וגם כן ראיתי שהטמפון נכנס מעט. תודה

ממליצה על לבדיקה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם