שאלה 2

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/07/2023 | 11:34 | מאת: מור

היי בהמשך לשאלתי הראשונה…..קראתי שדלקות נוצרות ממחוללים כמו חיידק כלימידיה גנוריאה וכו׳.וכמו וירוסים הרפס ופפילומה..כיצד ניתן לדעת שזה באמת אינה דלקת זיהומית? או נגיד דלקת שקשורה לוירוס. קצת מלחיץ שיש דלקת ולא יודעים את מקורה ואומרים פשוט להתעלם מקיומה. •אז אם הבנתי נכוןהרוב המכריע של סימני דלקת שיוצא בביופסיה הם נגמרים מחיידקים הטבעיים של המקום ולא נגרמים ממחוללים /מזהמים שעוברים ביחסי מין? ובגלל זה לא צריך לבדוק את המקור?תודה שבת שלום

מטפלים לפי הקליניקה. אם אין תלונות, לא מטפלים משום שהסביבה השגרתית של הנרתיק וצוואר הרחם עמוסה בחיידקים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם