…….

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/06/2023 | 17:58 | מאת: נוי

1.אמרת שלפי התשובה אין חשד להדבקה בוירוס. אז לא הבנתי את התשובה שלך ״הזנים מצוינים בתשובה״ את מתכוונת בתשובה שלי? 2.את מתכוונת שאם זה היה על רקע hpv הזנים של הנגיף היו מצוינים בתשובת הביופסיה? את סוגי הזנים לא אמורים לבדוק בpcr? אם תוכלי להיות יותר ברורה אשמח. 3.שאלתי היא האם הדלקת שמצוינת אצלי בתשובת הביופסיה היא מעידה על הדבקות בוירוס או שהיא דלקת שלא קשורה בכלל לוירוס הפפילומה???שבת שלום

באופן כללי, בתשובת פאפ, כשמזוהים זני hpv הם מפורטים בתשובה. בתשובה שלך, לא מצויינים זנים של hpv. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם