מחולל הדלקת……..

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/06/2023 | 18:05 | מאת: נוי

בהמשך לתוצאת הביופסיה שיצאה תשובת הביופסיה-Small fragements of inflamed endocervical mucosa אוקי דר הבנתי שזה תשובה תקינה וזוהי דלקת שאין צורך לטפל בה.אך איך מבדילים בין דלקת חסרת משמעות לדלקת על רקע hpv? אם זה היה על רקע הנגיף איזה תשובה פתולוגית הייתה מתקבלת? חוששת כי קראתי שהוירוס מחולל גם דלקת כרונית.האם הביופסיה יודעת להגיד גם את גורם/ מחולל הדלקת?ואם כן לפי תשובת הביופסיה מהו הגורם אצלי? רב תודות על המענה הסובלני. והידע הרב שאת מעבירה ללא תמורה. לא מובן מאליו!!

הזנים מצויינים בתשובה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם