Cn1 וזן 45 האם זה סרטני

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/06/2023 | 09:01 | מאת: ליטל

שלום רב, לאחרונה בדיקות פאפ הראו זן 45 וcn1. לציין כי עברתי קוניזציה שעה חמש ונמצאת במעקב. עד כמה זה מסוכן? האם זה יכול להעלם לבד? עדיין לסירוגין סובלת מדימום לא סדיר....לעיתים גם אחרי קיום יחסי מין. הוסבר לי שרוב הנשים סובלות מהדבר הזה, כמעט כל אישה שמקיימת יחסי מין האם זה נכון? אודה לתשובה מפורטת בבקשה

השלוב של hpv16, cin1 ודימום לאחר יחסי מין, מצריך טפול לדעתי. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

13/07/2023 | 10:33 | מאת: ליטל

הי אין לי זן 16 יש לי זן 45 וcn1 לציין כי עדיין קיימים דימומים ולא ברור למה ביופסיה מצוואר הרחם תקינה וגם מחלל הרחם

מנהל פורום צוואר הרחם