תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/06/2023 | 23:22 | מאת: נוי

שלום ד״ר בעקבות דימומים עברתי פאפ(תקין) וקולופוסקופיה תקינה שבה נמצא אקטורפיון אך לקחו ביופסיה ליתר בטחון. תשובת הביופסיה-Small fragements of inflamed endocervical mucosa . 1.האם זה תקין? 2. האם זה שינויים דלקתיים/דלקת? 3. יש פה משהו שיכול להחשיד להדבקות בhpv?? נורא חוששת…

1. כן 2. דלקת כרונית שקיית תמיד בצוואר הרחם 3. לא ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם