יחסי מין לאחר חיסון פפילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/06/2023 | 13:44 | מאת: נעמה

שלום רב, לפני חודש עשיתי טיפול צריבה בלייזר cin1, בעקבותיו נשלחתי לעשות חיסון גרדסיל. היום באתי לרופא לבדיקה לבדוק שהכל התרפא והוא נתן לי מרשם לעוד חודש לחיסון השני, ואמר לי שאוכל לחזור לקיים יחסי מין עוד חודש. האם זה נכון או שניתן לפניי לקיים יחסי מין? זה אותו פרטנר שקיימתי איתו לפניי הניתוח

אם מדובר באותו הפרטנר, ניתן לחזור לקיים יחסי מין קודם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם