קולופוסקופיה.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/06/2023 | 00:57 | מאת: לירון

היי בעקבות דימומים עברתי בדיקת קולופוסקופיה, בבדיקה הרופא לקח ביופסיה , ששאלתי לאחר מכן מדוע לקח ואם הכל תקין , אמר לי שאין ממצא חשוד אבל לקח בכל זאת למען הסר ספק, שהצצתי בדף של הבדיקה שמצורף לדגימת הביופסיה ראיתי שמצויין שיש אקטורפיון ואין ממצא פתלוגי או משהו כזה. מדוע בכל זאת לקח ביופסיה? האם לקיחת ביופסיה זה לא במקרה שרואים ממצא חשוד?אשמח לתשובה:)

ביופסיה נלקחת מאזור שחושדים בתקינותו ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם