שאלה אחרונה :).

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/06/2023 | 21:57 | מאת: ליאת

תודה רבה דר על המענה המהיר והאדיב, יש לי שאלה אחרונה שמענינת אותי. במידה ונדבקתי בעבר בוירוס(משהו שאיני יודעת אך חוששת) והוא חלף מהרקמה, אך נותר בגוף במצב רדום כפי שאת אומרת לכל החיים. האם יש בדיקה כדי שאוכל לדעת אם אני נשאית של הוירוס במידה ונדבקתי בעבר, זאת אומרת האם ישנה בדיקה לגילוי וירוס הפפילומה במצב נשיאה ״רדום״ ?או שאין דרך לגלות אם נדבקתי או לא?

אין כל משמעות למידע הזה. מה שחשוב זו נוכחות הוירוס ברקמה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם