תוצאות ביופסיה שהגיעו

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

03/05/2023 | 20:12 | מאת: ארלט

שלום מה אומרות תוצאות הביופסיה בבקשה? צריך טיפול? זה בגלל יחסי מין ודימומים. בביופסיה : :Cervix .1 .Exocervix - chronic inflammation with granulation tissue formation :ECC .2 Blood and mucus containing tiny fragments of endocervical mucosa with focal .microglandular hyperplasia

מצריך מעקב בלבד. במידה והדימומים נימשכים, יש לשקול צריבה מקומית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

04/05/2023 | 08:32 | מאת: ארלט

תודה על המענה אבל רשום שיש דלקת כרונית ?? לא צריך לטפל עם אנטיביוטיקה?? ורשום היפרפלזיה, זה יכול להפוך למשהו חלילה מסוכן? זה לפחות מה שקראתי. תודה רבה

מנהל פורום צוואר הרחם