הסיכון שבבדיקת גרידת צוואר הרחם?

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/04/2023 | 12:11 | מאת: נתנאלה

שלום, האם יכולים להיגרם בעיות וסיכונים לאחר ביצוע גרידת צוואר הרחם (ecc) ?!?! כולל ביופסיות מכל האזור- רחם/תעלה וכו׳ בבדיקת קולופוסקופיה? זה קצת מפחיד כי חתמתי על טופס לאישור הבדיקה הזאת ולא שאלתי. למשל בעיות סיכון של פוריות/ בעיות מחזור/הפסקת מחזור? כניסה להריונות..פריון... האם יש סיכון מאיזשהי בדיקה? תודה רבה

לרב לא מלווה בסיכון. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם