הגנה ממחלות

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/03/2023 | 20:47 | מאת: יעל

היי, אמנם מקיימת יחסים אך ורק עם פרטנר אחד אבל בכל זאת.. אני נחושה בדעתי להימנע מהדבקה מפפילומה. הבנתי שקונדום מגן 70% ואני רוצה הגנה מלאה. שאלה שיכולה להישמע מטופשת אם אני שמה עליי מכנס ועושה חור קטן במכנס היכן שהאיבר נכנס + שימוש בקונדום האם אני יכולה להיות מוגנת לגמרי? ( כמובן בהנחה שהקונדום לא נקרע) ואם לא אשמח על טכניקות נוספות ואילתורים למיניהם.

ממליצה לך להתחסן ל-hpv ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם