דימום לאחר יחסי מין וחודש לאחר צריבת אקטופריון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

25/02/2023 | 18:36 | מאת: דנית

שלום, בת 36 ללא הריונות. מחזורים תמיד סביב 12-13 לחודש וכעת מגיעים ב6 לחודש+_ וזאת לאחר דימומים בין וסתיים בחודשים 10/22+11/22 דימומים לסרוגין בין מחזורים בלי קשר ליחסי מין. בדצמבר לא היו דימומים כלל חוץ ממחזור וגם לא היו יחסי מין. ב30.1 בוצעה קולפוסקןפיה וגינלית בגלל הדימומים בן וסתיים והרופאה לא מצאה את מקור הדימום כך ציינה: אקטרופיון בשעה 2 מוקד בודד של דמם שטחי הנצרב עי ארגנטום. ללא דימום לאחר נגיעה וללא ממצאים או נגעים. היום (חודש לאחר הקולופ) ולאחר קיום יחסי מין... שוב דימום והרבה לאחר 3 דקות בזמן היחסים וקצת שורף בפנים. אמורה לקבל מחזור בעוד 7/8 ימים בערך. נשאלת השאלה אם דימום זה קשור למחזור או אולי קשור לצריבת האקטופריון? אציין שיש קצת כאבי בטן לסרוגין כמו של מחזור ויש קצת דימום טרי אדום כבר 3 שעות מאז יחסי המין. חושבת לסיים מחזור ולבדוק שוב אם יש דימומים ביחסים ורק אז לגשת שוב לרופאה? יש ברשותי לקבוע עדיין תור לקולו׳ השאלה אם נדרש הפנייה? מה יכול להיות מקור הדימום שוב? מחזור או אקטורפיון? זה כבר מתחיל להעיק ותודה רבה

דרושה בדיקה. אשמח לעזור. ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם