פפילומהההה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/02/2023 | 22:15 | מאת: יעל

שאלה אם נניח רופא מבצע בדיקת פאפ והמטוש היה נגוע בוירוס הפפילומה אז אני יכולה להידבק בוירוס דרך המטוש?

השאלה לא ריאלית ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

15/02/2023 | 07:50 | מאת: יעל

אוקיי לא ריאלי. אבל שואלת בכל מקרה האם בסיטואציה כזאת אפשר להידבק?

מטושים מגיעים באריזה אטומה ונזרקים לפח לאחר שימוש. ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

17/02/2023 | 09:50 | מאת: יעל

אוקיי אתן לך יותר פרטים נניח ןמדובר בשרלטן בפסיכופט שיש חשד סביר שעושה דברים כאלה . מדביק נשים תוך כדי הבדיקה עם המטוש . אז חוזרת על שאלתי האם באמצעות מטוש שזיהמו אותו בדגימה של הוירוס האישה יכולה להידבק כאשר המטוש נכנס לגופה?

מנהל פורום צוואר הרחם