פפילומה ודלקת צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/02/2023 | 12:21 | מאת: עדית

ד״ר אני בת 22 ועשיתי בדיקת פאפ בעקבות דימום חד פעמי שהיה לי לאחר קיום יחסי מין ,יצא תוצאות של hpv חיובי, שלילי לזנים 18 ו16 , וכתוב שזה חיובי לother hr hpv עשיתי בדיקת קולופוסקופיה בגלל שכל חודש חוזר לי דימום לאחר סיום מחזור ויצא שיש לי דלקת כרונית בצוואר הרחם ומטאפליזה קשקשית זה אומר שאני ממש בסיכון לסרטן? האם הסיכויי החלמה גבוהים של הפפילומה והדלקת או שזה ישאר איתי כל החיים? זה משהו שהוא מסוכן? זה יכול לפגוע בי בעתיד אם ארצה להיכנס להריון וכו? תודה:)

את זקוקה למעקב קבוע אחת לשנה של פאפ וקולפוסקופיה. ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם