בדיקת קולפוסקופיה עקב פפילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/12/2022 | 22:25 | מאת: פאר

היי, בת 23. עשיתי בדיקת פאפ לפני שנה ויצא שיש לי פפילומה וירוס 51. חזרתי לפני חודש על הבדיקה ורשום אטיפיה ascus, האחות אמרה שאני חיובית לשלושה וירוסים של פפילומה ואני צריכה לעשות קולפוסקופיה. אני קצת בלחץ יד שהבדיקה תגיע, זה ממש מסוכן מה שיש לי? יכול להיות שבבדיקת קולפוסקופיה לא יראו משהו חריג או סרטני?

רב הסכויים שהקולפוסקופיה תהיה תקינה. כל שעלייך לעשות הוא להקפיד על מעקב. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

05/12/2022 | 17:54 | מאת: פאר

עוד שאלה איך זה יכול להיות שלפני שנה היה לי זן אחד ועכשיו שלושה? זה מפתח עוד זנים בגוף או שבהכרח נדבקתי בזנים אחרים?

מנהל פורום צוואר הרחם