דימום לאחר המחזור שלא נפסק

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

17/11/2022 | 09:36 | מאת: יערה

בת 47 לאחר סיום המחזור האחרון התחיל דימום שלא מפסיק כבר שבועיים וחצי , הייתי אתמול אצל רופאה שלקחה פאפ ובדיקת פייפל , לא ראתה משהו בבדיקה של צוואר הרחם , בבדיקת האולטרסאונד היא ראתה שרירית הרחם שלי דקה כנראה בגלל גילי ולטענתה זה גורם לדימום... היא הציעה לי לקחת פרוגילטון שיעזור לסיום הדימום ולדעתה כדאי לי לקחת אותן לפחות שלושה חודשים. אני ממש לא רוצה לקחת הורמונים , זה לא בריא לשד ולכן לא אקח את זה. האם הדימום בגלל הרירית יעבור גם בלי עזרה הורמונלית, בנתיים אני עם דימום לאחר המחזור כבר שבועיים וחצי וזה מבאס . יש משהו אחר שיכול לעזור לסיום הדימום? האם זה הגיוני שהדימום הוא בגלל רירית דקה?

יש לברר את סיבת הדימום ולטפל בהתאם. מאחר וחלק מן הברור בוצע לך, כדאי להמתין לתוצאות. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם