מחזור דימום לא סדיר

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/11/2022 | 14:28 | מאת: אנונימית

לא קיבלתי מחזור חודש וחצי שזה די רגיל בשבילי ואז לפני שבוע וחצי התחילו להופיע לי הפרשות חומות בערך שלושה ימים ואז יומיים שזה הפך לדם אז חשבתי שזה פשוט היה מחזור אבל עכשיו התחיל לי עוד פעם דימום. במחזור רגיל הזרם שלי מאוד חזק אבל עכשיו וגם שבוע שעבר הזרם היה מאוד חלש בקושי דם בעיקר בניגוב. בת 17 ירדתי הרבה ירדתי יחסית הרבה במשקל בזמן האחרון, האם זה קשור? מה יכול להיות הסיבה והאם אני צריכה להיות מודאגת?

ממליצה לך לקבוע תור להערכה ובדיקה. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם