אודה לתשובה מהירה מודאגת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

31/10/2022 | 15:33 | מאת: מודאגת

היי אני מאוד מודאגת בהריון ראשון בשבוע 7 ונמצא בבדיקת פאפ זן 16 של וירוס הפפילומה נדרשתי לבצע קולופוסקפיה ביצעתי אתמול ובזמן הבדיקה הרופא עשה ביופסיה האם ביופסיה בתחילת הריון מסכן את ההריון? כי לא שאל פשוט עשה זאת ועכשיו מודאגת בנוסף אשמח להבין מה אומר הבדיקה קולפוסקפיה מספקת adequate נראה tz מסוג type 1 ממצא חריג שעה 11 1 mosaiaca + awe

ניתן לבצע ביופסיה בהריון, לפי שקולו של הרופא המבצע. משמעות התיאור הנ"ל: הקולפוסקופיה מדגימה כהלכה את כל האזור שנדרש ומאזור מסוים נלקחה ביופסיה. יש להמתין לתוצאות ולטפל בהתאם. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

12/11/2022 | 11:59 | מאת: המשך

היי חזר הביופסיה והיא תקינה ואין שום cin אבל הרופא אמר שאם לא הייתי בהריון היה רוצנ שאעשה קונזיציה ובגלל ההריון רוצה שאהיה במעקב ואעשה עוד 3 חודשים שוב בדיקה השאלה היא למה אם חזר ביופסיה תקינה

מנהל פורום צוואר הרחם