דימום לאחר בדיקה גניקולוגית

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

12/09/2022 | 20:47 | מאת: רינת

שלום ד'ר גרובר, לא קיימתי יחסים מעולם אך מפאת גילי נוהגת לבצע בדיקה גניקולוגית בסיסית עם מתמר. ללא בדיקת פאפ כי זה בלתי אפשרי. תמיד זה מבוצע בעדינות ומצליחים לסרוק ולראות רחם ושחלות ורירית. הבדיקה הפעם , כאבה קצת יותר עקב יובש נרתיקי של גיל המעבר ולאחר מכן החל דימום שהיה מוגבר יותר ביום הבדיקה ולמחרת היה פחות בהרבה אך עדיין קיים. האזור בפתח הנרתיק צורב קצת. הרופא טוען כי זה אפשרי ויעבור כי ומקור הדימום בהיותי בתולה עם נרתיק צר ויבש והמקום שברירי ועדין וחטף טראומה. כמה זמן הדימום יכול להמשך? האם כמה ימים זה הגיוני? תודה רבה.

סביר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם