צריבת פוליפ/כלי דם בצוואר הרחם בלייזר

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/09/2022 | 12:25 | מאת: זיו

היי עברתי צריבה בלייזר בצוואר ברחם לפני 3 ימים, ללא ביופסיה (שפיר) הצריבה נעשתה תחת הרדמה מקומית (3 זריקות) עיזכנו אותי שלאחר 3 ימים בערך אמור להתחיל לי דימום והפרשות של כל מיני דברים, כרגע אני לא מדממת, אבל אני שמה לב בימים האחרונים ובעיקר בבוקר לפני שאני הולכת להתפנות שיש לי כמו מעין בריחות שתן קטנות על התחתון והוא רטוב. האם זה קשור לניתוח? האם זה לגיטימי? מה עלי לעשות?

בהחלט יכול להיות קשור לפרוצדורה שעברת. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם