קונזיציה צוואר הרחם מודאגת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/09/2022 | 10:39 | מאת: אנא ה

שלום אנא תאמרו לי את האמת בת 44 11.6.22- חיובית לנגיף פפילומה מזן 16 בצוואר הרחם 13.6.22 - לקיחת ביופסיה מצוואר הרחם בבדיקת קולוסקופיה הרופא ציין - מראה צוואר הרחם חריג במיוחד מראה פריך ומדמם למגע קל התוצאת ביופסיה חזרה אחרי 55 יום אחרי 55 יום !!! הרופא התקשר ביקש שאגיע אליו- אמר שזה cin 3 לא ניתן לשלול מעבר לסטרומה של תאים ממאירים… שלח וציין דחיפות !!! האם לאור הדוח הזה זה יהיה סרטני ממש !! או. שאם זה cin3 זה ישאר cin 3 בבקשה אימרו לי את האמת ואם המצב קטסטרופלי כבר מהבדיקת קולוסוקפיה למה לא היה לחוץ ולא כתב דחוף ולמה חיכו 54 יום עד לתוצאה כמו כן אם התוצאה דחופה מדוע לא מיהר הרופא לשלוח אותי לעשות ניתוח קונזיציה ואמרו לי לחכות לתור מתי שיתפנה וככה הפקירו אם לכאורה זה ממש מסוכן אני מחרדות קשות לכן עברתי אתמול את הניתוח קונזיציה תוצאה נכרת בן השעה 5-6 כל הנגע ושוב חזר על מה שכתב בביופסיה הראשונה מראה חריג פריך מדמם כל צוואר הרחם … חשד לתאים ממאירים ולא ניתן לשלול- מעבר לסטרומה של תאים ממאירים מה זה סטרומה בבקשה אימרו לי את האמת

מאחר וכבר עברת קוניזציה, לא נותר אלא להמתין לתשובה. לשאלתך: סטרומה היא הרקמה שמתחת לאפיתל. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם