תוצאות פתולוגיה קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/07/2022 | 22:20 | מאת: דנה

היי דר עשיתי בדיקת קולפוסקופיה ונלקח לי ביופסיה (כבר פעם שנייה שעשיתי את הבדיקה הזאת) ועכשיו חזר התוצאות והרופאה אמרה לי שזה תקין ורק אחרי שחזרתי הביתה ראיתי את שרשום בתוצאות endocervical and transformation zone mucosa with reactive changes בביופסה הקודמת היה רשום משהו אחר לגמרי אז אשמח לשמוע מזה אומר המשפט הזה דרך אגב הפאפ יצא תקין סוף סוף אחרי כמעט שנתיים תודה מראש

התשובה תקינה עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם