חיובי...לחוצה ממששששששש

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

03/07/2022 | 23:00 | מאת: אור

היי בת 40 חיובית לפאפ וזן 16 לחלוטין ללא גירוי צפקי. קולפוסקופיה -מספקת, נצפה אפיתל מעבר במלואו, WE שעה 3 - ביופסיה. לא נצפו קונדילומות ממצאים ותוכנית יש נגע לא ברור עשיתי קולסקופיה צוואר הרחם. מחכה לתשובות לחוצה האם זה טרום? מה זה ה16 הכי מסוכן?

16 כמו גם זני פפילומה וירוס אחרים, יכול לא לגרום לבעיות בצוואר הרחם או לחליפין, כן לגרום לנגעים. מה שיקבע, זו תוצאת הביופסיה שנלקחה לך. כדאי להמתין לה. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם