בירור תוצאות קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

24/06/2022 | 12:09 | מאת: ענת

שלום, עקב הפרשות מרובות נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה. היא נעשתה טרם הגיעו תוצאות פאפ שנלקח יומיים קודם לכן. פאפ תקין נעשה לפני כן ב-11/2020 . הרופאה בקולפוסקופיה ראתה AWEעדין מאוד בשפה הקדמית ללא מוזאיקה/פונקטציה/כלי דם פתולוגיים. היא לקחה ביופסיה. האם זה משקף שיש נגע ממאיר? היא הרגיעה שזה נראה לה ממש בסדר וטוב ולא לדאוג אך אני מוטרדת מאוד. האם בעצם הפאפ גם צפוי להיות לא תקין הפעם?

רב הסכויים שהביופסיה תהיה תקינה. יש להמתין לתוצאה. תשובת הביופסיה אמינה יותר מתוצאת הפאפ. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם