דימום לאחר יחסים עם פטרייה חוזרת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

19/06/2022 | 15:38 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 19.בשנה האחרונה יש לי פטרייה חוזרת בנרתיק ובחודשים האחרונים דימום קל בניגוב לאחר יחסים שהופך במהלך היום להפרשה חומה. שלושה ימים אחרי המחזור האחרון הופיע דימום שהתערבב עם ההפרשהבליקשרליחסים.רציתילדעתאםיכולללהיותשהפטרייהגורמתלדימוםהזה.

ראי תשובתי לך למטה עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

כפי שכתבתי לך באותו עניין עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

24/06/2022 | 16:33 | מאת: אנונימית

היי, לצערי, אני לא רואה את תגובתך..

תאורטית, כן. עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם