גירוד+צריבה בנרתיק ללא שיפור

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/05/2022 | 15:41 | מאת: מאיה

שלום רב, לפני שבועיים התחיל לי גירוד בנרתיק שייחסתי לפטריה ולכן נטלתי נרות אגיסטן אך הם לא הועילו חוץ ממספר שעות בודדות בהן הרגשתי הקלה בגירוד. הייתי אצל גניקולוגית לפני שבוע שנתנה לי כדור אחד של פלוקונזול 150 מ"ג וטבעקוטן והפנתה אותי למשטח נרתיק+בדיקת שתן (לבדיקת כלמידיה טרכומיטיס+גונוראה). התוצאות חזרו שליליות והגירוד חזק מאוד ובנוסף יש צריבה בלי פוסקת באזור במיוחד במתן שתן. הפלוקנזול וטבעקוטן גם כן לא מועילים מלבד למספר שעות. היום הייתי שוב אצל הגינקולוגית ואמרה שאין לה מה לתת לי כי התוצאות חזרו שליליות ואמרה לי לקבוע תור לרופא צוואר הרחם/מחלות העריה- הבעיה שיש המתנה של מספר חודשים קדימה ואני נורא נורא סובלת! מרגישה שמיום ליום זה נהיה יותר גרוע. אני בת 20 לא קיימתי מעולם יחסי מין ואני פשוט אובדת עצות. בבקשה אשמח אם יש לך איך לעזור לי.

אשמח לעזור ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם