שרירן-בספק...........................................................

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

03/05/2022 | 22:56 | מאת: חרדתית

שלום,בת 52 2 לידות נרתיקיות ,7 הפלות 2 יזומות.לאחרונה דדימום בהתחלה היה חזק ,נמצא לחשד לשרירן נסנס 33 -23על הצוואר,המשיכו דימומים קיבלתי כדורים להרגעת הדימום ,בבדיקה נוספת היום הגודל ירד 25-18.אבל הרופא אמר לי לא בטוח שרירן,וזה מפחיד ממש ,רחם גדול ושרירני ,האם מומלץ לאישה בגילי לוותר על הרחם?

אין מספיק נתונים כדי לקבל החלטה כזו. אשמח לעזור ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם