דימומים אחרי כריתת רחם וצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/11/2021 | 19:46 | מאת: אדל

שלום, אני בת 40 ולפני כשבוכיים עברתי ניתוח חירום של כריתת הרחם בעקבות ניתוח להוצאת מיומה גדולה, שלא צלח וגרם לי לאיבוד דם רב עד סכנת חיים בטיפול נמרץ… עברו שבועיים מאז הניתוח של כירתת הרחם, צוואר הרחם והחצוצרות. אך לפני כיומיים הגיע דימום חזק עם קרישי דם והחזיר אותי לטראומה… אושפזתי וקיבלתי בעירוי הקסאקפרון לעצירת הדימום. שוחררתי הביתה להמשך נטילת כדורי הקסאקפרון בבית ל 3 ימים בלבד. אני מאוד דואגת וחוששת מה יקרה לי בעוד 3 ימים? שוב יגיע דימום כזה? מתי מסתיימים הדימומים והאם זה ייגמר מתישהו לכל החיים?

במקרה כזה יש לחפש אחר מקום הדמם ולעצור אותו. ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם