מודאגת- תוצאות אולטרסאונד 3 ימים לאחר ווסת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/10/2021 | 10:01 | מאת: טל

בוקר טוב בעקבות תלונות על אי נוחות ברחם נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד לאחר הווסת. הרופא אומר שיש בשחלה שמאל 2 זקיקים 14 מ"מ +ו13 מ"מ בנוסף נמצא בצמוד לשחלה מבנה נוזלי מוארך 18*42 מ"מ .ביקש אולטרסאונד חוזר בעוד חודש ובדיקות דם : C-REACTIVE PROTEIN+ CA125+CEA , קראתי על הבדיקות האלה והן בדיקות לגילוי סרטן? האם עליי לדאוג?

יכול להיות שכאשר תחזרי על הבדיקה, הכל ייעלם. אז בוודאי לא תהיה סיבה לדאוג. ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

21/10/2021 | 12:56 | מאת: טל

תודה רבה על המענה המהיר....רק שאלה נוספת ברשותך. מדוע אם כך שלח אותי הרופא כבר לבדיקות דם ? האם זה דחוף?! סליחה אבל הוא לא ממש נתן לי אינפורמציה ולכן אני בלחץ.

מנהל פורום צוואר הרחם