קוניזציה למרות היעדר ממצא בקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

19/10/2021 | 17:41 | מאת: אביבה

שלום דוקטור לפני שנתיים עברתי בדיקת PAP ויצא תוצאה ASCUS .עהרתי קולפוסקופיה ובקולפוסקופיה הכל תקין.חזרתי על בדיקת PAP לפני שנה והתקבל HPV . LGSIL חיובי .חזרתי שוב על קולפוסקופיה ששוב חזרה תקינה . לפני חודשיים שוב חזרתי על PAP ויצא תשובה ASCUS ו HPV 68 חיובי .חזרתי לרופאה והיא ממליצה על קוניזציה האם זה היגיוני לעשות קוניזציה למרות שאין שום ממצאים בקולפוסקופיה תודה רבה

אפשר להסתפק במעקב בלבד ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם