פאפ לא תקין וקולופוסקופיה תקינה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

31/08/2021 | 19:21 | מאת: רוני

שלום ד"ר. בדיקת פאפ יצאה לא תקינה עם HPV16 חיובי, ושינוי תאים cin2-cin3 ביצעתי בדיקת קולופוסקופיה והרופא אמר שלא רואים שום דבר בעייתי וייתכן כי זה יותר במעלה צוואר הרחם והמליץ לעשות קוניזציה לאבחון בשל התוצאה החמורה של הפאפ. אשמח לשמוע דעתך בענין?

cin2,3 זו תשובה של ביופסיה. האם עברת ביופסיה? אם כן, מומלצת קוניזציה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

01/09/2021 | 08:25 | מאת: רוני

הcin2 cin3 זה מה שאובחן בפאפ עוד לפני הקולופוסקופיה. מעבר לפאפ ולקולופסקופיה לא ביצעתי עדין אף בדיקה

24/11/2021 | 09:28 | מאת: חסוי

היי אשמח לדעת מה עשית בסוף? הייתי באותו מצב לפני 3 שנים פאפ גרוע וזן 16 עשה לי קולפוסקופיה ולא ראה כלום לקח ביופסיות מכמה מקומות ולא היה כלום וזהו מאז לא עשיתי כלום ועכשיו שוב קיבלתי פאפ לא תקין ואני מפחדת כי הוא לא בדק לי את האזור שלמעלה בצוואר כמו שהרופא שלך רצה לבדוק ומפחדת שמשהו התפתח שם!!!!!!

30/05/2022 | 17:40 | מאת: חרדתית

אשמח לשיתוף עמכן אני גם בסרט ממש לא נעים,קולופוסקופיה תקין,היסטרוקוספיה תקין,ופאפ לא תקין ,16,ו18 שלילי ממש מפחדת .

אשמח לעזור ד"ר עדה גרובר מומחית ברפואת נשים יועצת צוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם