immature squamous metaplasia

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/06/2021 | 16:53 | מאת: נורית

שלום וברכה בעקבות דימומים לפני שנה נלקח ביופסיה מצוואר הרחם ושם נמצא ממצא של immature squamous metaplasia ובעקבותיו זה בוצע צריבה .כיום בעקבות נפיחות במפרקים אובחן דלקת פרקים ורוצים להתחיל טיפול בהומירה .ראיתי על העלון שלמי שהיה ממאירות בעבר אסור ליטול את התרופה ,על כן אני שואלת האם הממצא של immature squamous metaplasia נחשב כממאירות או קדם ממאירות או כממצא שפיר .מה היה קורה לו לא היתי עושה צריבה בקולפוסקופיה

לר מדובר בממאירות עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם