בדיקות רפואיות.......

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

01/05/2021 | 07:50 | מאת: ס

שלום, אשה בת 47 ללא ילדים שעברה 6 טיפולי פוריות עם הזרקות לבטן וכדורים, בגילאים 40 עד 41, עם מחזור קבוע כל 25 יום, ללא היסטוריה משפחתית של סרטן. אחת לכמה זמן צריכה לעשות בדיקת פאפ? האם יותר מפעם ב3 שנים? ובדיקה וגינאלית ? ובדיקת שד ? תודה

פאפ- אחת לשלש שנים, במידה והיה תקין עד כה. בדיקה גניקולוגית- אח לשנה ( עדיף מידי חצי שנה ). בדיקת שד- מידי חצי שנה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם