כלי דם מרובים בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

29/04/2021 | 19:47 | מאת: ורד

שלום, עשיתי עכשיו בדיקת פאפ והרופא ציין שהוא רואה כלי דם מרובים בצוואר הרחם.ציינתי שאני אמורה לקבל בימים הקרובים מחזור .הוא אמר שהוא מקווה שהתוצאה תהיה תקינה .אני ממש חוששת ,מה יכולות להיות הסיבות לכלי דם מרובים ? עשיתי בדיקות דם מקיפות לפני כחודש והכל בטווח יש לי המוגלובין 13.9 אני לא מדממת אחרי קיום יחסים וגם לא באמצע חודש .

מאחר ונלקחה לך ביופסיה, לא נותר אלא להמתין לתוצאה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

29/04/2021 | 22:18 | מאת: ורד

אבל עד קבלת התשובה יקח עוד המון זמן ...האם כלי דם מרובים מעידים על סרטן? למה אני צריכה להתכונן במידה והתוצאה לא טובה...

מנהל פורום צוואר הרחם