זידובל ותופעות לאחריו

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/04/2021 | 15:33 | מאת: יעל

שלום, לאחר שבוע שבו הייתה לי אדמומיות חיצונית וקצת גרד בלילה ושמתי משחת הידרו אגיסטן חיצונית התחושה השתפרה ואז קיבלתי מחזור ועל פניו היה בסדר. ובכול זאת הרגיש שלא מושלם אז הלכתי לרופא מיון נשים שאמר שחיצונית הכול תקין אבל הוציא הפרשה לבנה סמיכה ואמר שיש דלקת. שאלתי אם זו פטרייה ענה שלא.אמר שזו דלקת חיידקית ונתן זידובל ג'ל וגינלי ל 5 ימים. לאחר היום הראשון כאבה לי הבטן התחתונה בבוקר והייתה מאד נפוחה . לאחר היום שני הייתה הפרשה ממש גושית שיצאה, וגם כאב בבטן התחתונה.אך ללא ריח וללא כאב באזור עצמו . האם זה תקין? האם זו בכלל פטרייה? להמשיך בטיפול?? אני אובדת עצות. זו פעם ראשונה שאני חווה משהו כזה. תודה מראש.

יקשה עלי להשיב לך ללא בדיקה. אשמח לעזור עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם