נגיף ה- HPV שחוזר...

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/04/2007 | 23:51 | מאת: גילי

שלום רב, אני מחפשת נואשות רופא מומחה שיודע לטפל בוירוס HPV בצוואר הרחם ממנו אני סובלת למעלה מ 5 שנים. ניסיתי צריבה, הקפאה ועכשיו הציעו לי לטפל בלייזר. אני מיואשת. איך אפשר להיפטר מהוירוס הזה ? יש אולי טיפול תרופתי אחר? משהו טבעי לקחת בבליעה דרך הפה ? תודה. גילי

גילי שלום רב, חסרים פרטים רפואיים בשאלתך. בעקרון יש גם טפול תרופתי, תלוי במימצאים.יש להבדק ע"י רופא המתמחה בצוואר הרחם.

24/04/2007 | 14:30 | מאת: גילי

ד"ר עדה, שלום רב, אובחן אצלי CIN1 לפני 5 שנים. ב- 3 שנים הראשונות עברתי 3 פעמים צריבות ולפני שנתיים עברתי הקפאה של צוואר הרחם ואני במעקב ע"י קולפוסקופיה. עכשיו שוב אובחן אצלי CIN1. אני לא רוצה לעבור שוב הקפאה/צריבה/לייזר. האם אפשר לפטור את הבעיה ע"י טיפול תרופתי ? רוב הרופאים המומחים שפניתי אליהם מדברים רק על הקפאה/צריבה/לייזר. תודה מראש, גילי

מנהל פורום צוואר הרחם