תוצאות בדיקת pap- דלקת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

01/03/2021 | 11:42 | מאת: אן

שלום, לאחרונה עשיתי בדיקת pap ותצאותיה: Negative for intraepithelial lesion or malignancy Moderate inflammation ברקע: אני בטיפולי פוריות ובזמן הבדיקה הייתי בדיוק אחרי הריון כימי. כלומר בזמן הבדיקה הבטא היתה במגמת ירידה, הפסקתי תמיכה באוטרוגסטן אך טרם קיבלתי וסת. רופא הנשים שלי אמר שאין מניעה לעשות את הבדיקה במצב כזה. כרגע המשכתי לטיפול נוסף ואני אחרי שאיבה ביציות+ החזרה. מה זה אומר דלקת בינונית/מתונה? האם יש צורך בטיפול ואיזה? האם יכול להיות שזה בגלל הטיפולים/הריון כימי? והאם ישפיע על המשך הטיפולים שלי? תודה מראש!

חסר משמעות. נורמטיבי לצוואר הרחם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם