שינויים לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/02/2021 | 08:36 | מאת: שרית

היי, כחצי שנה לאחר הליך קוניזציה בעקבות אבחון תאים טרום סרטניים CIN3. במהלך החודשים מאז ההליך סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן, וצריבות בנרתיק לאחר קיןם יחסי מין. יש לציין כי תופעות אלו לא היו לפני כן, האם יש קשר? למה זה קורה? האם הסרת הרקמה הנגועה יכלה להוביל לרגישות שמובילה לדלקות חוזרות? ומה הפתרון?

יתכן וקיימת דלקת לדנית, מישנית לטפול. לכי להיבדק. במרבית המקרים, טפול קצר פותר את הבעייה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם