התקן מירנה ודימומים בין וסתיים

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

30/01/2021 | 19:22 | מאת: ורד

שלום , הרופא שלי התקין לי מירנה לפני שבעה חודשים.הוא אמר שלגוף לוקח זמן להסתגל להתקן.במידה ויש דימומים קלים בין וסתיים זה תקין אם חלפו שבעה חודשים מאז ההתקנה? הייתי אצלו לאחר ההתקנה והוא אמר שהכל תקין . קראתי שאחד הסימנים לסרטן צוואר הרחם אלו דימומים בין וסתיים ,אז ללכת לבדיקה כל פעם שזה קורה?

תמיד כדאי לבדוק על מנת להסיר ספק. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם