מה הסיכוי לחלות בסרטן צוואר הרחם?

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/01/2021 | 15:00 | מאת: ורדה

שלום רב, לפני שלוש שנים עשיתי בדיקת פאפ שגרתית שיצאה תקינה.אני במעקב אצל הרופא והכל תקין , הרופא שלי עשה לי בשנה האחרונה עוד שתי בדיקות שגרתיות של פעפ שנפסלו מבחינה טכנית.עשיתי עוד בדיקה לפני שבועיים ואני מחכה לתוצאות.אני מעולם לא קיימתי יחסים עם גבר חוץ מבעלי וגם לבעלי אני הייתי הראשונה.האם עדיין יש סיכוי שחלילה יהיה לי סרטן צוואר הרחם אם לא היו לי יחסים עם גברים אחרים?

הסכון שואף לאפס. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם