סיכון בהפרשה מוגלתית רבה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/01/2021 | 00:01 | מאת: זיווה

היי האם הפרשה מוגלתית רבה (בשעות הבוקר בלבד), ללא ריח או גרוד, החלה מיום התקנת התקן נובה טי, עלולה לגרום להתפתחות תאים לא תקינים בצואר הרחם? תודה

לא, אבל כדאי לטפל בה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

24/01/2021 | 11:24 | מאת: זיווה

תודה על המענה המהיר אני מאוד חרדה, רוצה להוסיף שזה היה המצב מזה שנתיים. הרופא המטפל לקח תרבית שיצאה שלילית והמליץ לא להוציא את ההתקן. ההתקן הוסר לפני כמה ימים וההפרשה פסקה. בבדיקה בה הוסר, נמצא אזור WE, מכאן החשש אם היה סיכון משך שנתיים לפתח תאים לא תקינים תודה

מנהל פורום צוואר הרחם