תוצאות בדיקת קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/01/2021 | 16:51 | מאת: NOT_FOUND

שלום, בת 50, דימום לאחר יחסי מין: HPV- שלילי PAP- תקין בדיקה גניקולוגית- אזור מעבר מסוג 1 ללא כלי דם אטיפיים WE בשפה תחתונה בין שעה 5 ל7, נלקחה ביופסיה הוסר פוליפ מתוך תעלת הצואר 1. מה המשמעות של אזור מעבר סוג 1? 2. האם למרות תוצאה שלילית לHPV, ה WE יכול להעיד על מצב טרום סרטני או סרטני? תודה

1. מונח תאורי 2. יכול להעיד על מצב טרום סרטני. לגבי סרטן, הבכון נמוך מאוד. כדאי להמתין לתשובת הביופסיה. אולי תופתעי לגלות שהיא תקינה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

20/01/2021 | 17:52 | מאת: NOT_FOUND

תודה רבה על המענה המהיר וההסבר!

מנהל פורום צוואר הרחם