Hpv וקולפופיקס /colpofix

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/01/2021 | 00:06 | מאת: דנה

אני התחלתי להשתמש בתכשיר נגד הhpv.. והתחילו לי (ולעוד 3 בנות שמשתמשות ורכשו) התווכצויות ברחם מיד עם תחילת השימוש. האם זה תקין? אשמח לתגובה

התגובה אינה ספציפית ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

21/01/2021 | 22:26 | מאת: דנה

מה זה אומר?....... את מכירה את הקולפופיקס? שמעת שזה עושה התכווצויות כמו צירי לידה?

כחלק מהשינוי הסביבתי שהתכשיר גורם, יתכנו גם התכוצויות בבטן תחתונה. יש כמובן להיבדק ולשלול סיבות אחרות לכך. ד"ר עדה גרובר

מנהל פורום צוואר הרחם