דימום בין ויסתי באמצע החןדש

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

06/01/2021 | 17:46 | מאת: תמי

הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים וישלי דימום בין ויסתי זה קרה יומיים אחרי קיום יחסים לא יום למחרת יומיים למחרת האם זה בגלל הפסקת הגלולות או קשןר ליחסי מין? לפני פחות משנה עשיתי פאפ ויצא תקין

06/01/2021 | 20:44 | מאת: תמי

קימתי יחסי מין אחרי יום הכל היה רגיל אחרי יומיים התחיל דימום ויש לציין שהיתי עצבנית כמו לפני מחזור לפני שהתחיל הדימום זה בגלל ההפסקה של הגלולות?

מחייב בדיקה וברור מקיף. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

ראי תשובתי המצורפת. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם