שאלה לגבי בדיקת פאפ שלא נמסרה בזמן

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/11/2020 | 01:01 | מאת: אני

היי, לפני כשנה בערך ביצעתי בדיקת פאפ בקופת החולים, לצערי הרופא שביצע לי את הבדיקה לא הסביר שעליי למסור אותה לאחות ומסר לי אותה...ולכן נוצר מצב שהבדיקה נשארה אצלי בבית למשך חודש שלם בארון סגור וחשוך... לבסוף לאחר שהבנתי שמשהו לא תקין מסרתי את הבדיקה לאחר כחודש לאחות וקיבלתי תוצאה תקינה... האם יש לחזור על הבדיקה במצב כזה? האם אמינות הבדיקה נפגעה בשל העובדה שהבדיקה נשארה אצלי כחודש? תודה רבה!

אמינות הבדיקה לא נפגעה מאחר והיא נמצאת בחומר משמר. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם