משחה לטיפול בוגינוזיס.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

29/06/2020 | 15:48 | מאת: קטיה

שלום, לפני שבוע נתן לי הרופא משחה זידובל משהו כזה.. בגלל ריח רע מהנרתיק במהלך יחסי מין ובכלל, בן הזוג שלי היה מרגיש והלכתי לבדיקה והרופא נתן לי להכניס אותה חמישה ימים. אחרי חמישה ימים באמת אין ריח והפרשות הפסיקו על תחתונים אבל היום היה לי הפרשה קוטג'ית ממש 2 גושים בניגוב אחרי מתן שתן, לא קיימתי יחסי מין במהלך החמישה ימים ולא אחרי ואני מתקלחת והפסקתי שימוש בתחתוניות.יכול להיות המחשה פגעה במשהו? גם נלקח לי פאפ באותו היום, אני במעקב כי היה לי וירוס פפילומה עם זנים 16 ו 18.. מה הסיכוי שזה קשור לזה? התפתחות של סרטן?

ההפרשה הקוטג'ית הינה פטרייה, ככל הנראה. יש לטפל בכך ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם