גרדסיל 9 ווירוס פפילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/02/2020 | 20:35 | מאת: מירן

ד״ר עדה שלום, בת 34, לפני כשבועיים קיבלתי מנה ראשונה של החיסון גרדסיל 9. 1. מתי החיסון מתחיל לפעול ולהגן על הגוף מפני הוירוס? 2. האם עליי להמתין חצי שנה עד לקיום יחסי מין? 3. האם אין הגנה בכלל גם לאחר מנה אחת? 4. האם ישנה בדיקה לגברים שיכולה לבדוק האם הגבר נשא של הנגיף ומאיזה זן? אם כן, מה שמה של הבדיקה והיכן מבוצעת? המון תודה! מירן

1. כעבור 3 שבועות 2.עדיף 3. יש הגנה אך מופחתת 4. הבדיקה זהה לנשים ולגברים ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם