בדיקת רופא, דימום מועט וארוזיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/01/2020 | 09:10 | מאת: מישהי

דר יקרה שלום רב, בת 67, היה לי דימום קל לפתע, אתמול הייתי אצל רופא שבדק וכתב: השבוע הופיע דימום נרתיקי בעת ניגוב לאחר הטלת שתן. אין צריבה בהטלת שתן. בבדיקה - צואר רחם תקין למעט ארוזיו קטן בשעה 9. רחם וטפולות - ב.מ.פ נלקח פאפ HPV. אמה של המטופלת נפטרה לדבריה מגידול גינקולוגי. שחלות? אבחנה: • POSTMENOPAUSAL BLEEDING מה זה ארוזיו? מסוכן? תחילת סרטן? מהעושים אם יש דבר כזה ארוזיו איך מטפלים או זה נעלם לבד? צריך אנטיביוטיקה? תודה מקרב לב

מה זה ארוזיו-פצע כל מימצא חשוד בצוואר הרחם, יש לדגום ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם